Hypotheken en assurantiën
Hypotheken en assurantiën

Hypotheek

Een hypotheek sluiten tegen zeer scherpe advieskosten.

Hoe meer je zelf doet, des te goedkoper het wordt.
Als je alles aan ons overlaat, dan zijn de kosten € 1.950.-. Je hoeft dan als het ware alleen maar handtekeningen te zetten, en de gang naar de notaris te maken.…

Natuurlijk kun je alles ook aan ons uitbesteden. Wij doen al ruim 30 jaar niets anders dan adviseren en bemiddelen in hypotheken en hebben in die periode met vrijwel alle banken in Nederland uitstekende afspraken kunnen maken ter zake van rentes en voorwaarden. Als je ons het gehele traject laat verzorgen lopen de kosten op tot ca. € 1.950.-.

Je kunt aan ons opdracht geven om je huis, in financiële zin, sleutelklaar te laten opleveren. Het enige wat wij dan van je vragen, is een gang naar de notaris om de benodigde handtekeningen te plaatsen.

Ook de bijkomende dekkingen op het gebied van overlijden en arbeidsongeschiktheid kunnen wij voor je regelen en natuurlijk tevens de teruggave van de te veel ingehouden en in te houden loonbelasting.

Maar een afspraak, waarin wij het plan samen met jou opstellen. Het eerste gesprek nemen wij qua kosten voor onze rekening. Dat kost je dus niets. Als het ‘klikt’ gaan we verder met elkaar en dan spreken we af op welke wijze wij voor je aan de gang gaan. Wat we ook afspreken: je kunt ons te allen tijde als klankbord gebruiken.

Kortom: een aanrader op hypotheekgebied!

Raadgevend Bureau Mr. A.J. Andriesen,
Zeestraat 40
2518 AB Den Haag.
070 324 5565

Bekijk ons dienstverleningsdocument voor onze tarieven en diensten.